Improvisatieworkshops

Wij verzorgen improvisatieworkshops voor uiteenlopende doelgroepen en gelegenheden. Of het nu een vrijgezellenfeest is waarvoor je een leuke activiteit zoekt, een familieweekend of een vriendengroepbijeenkomst, wij bezorgen je graag een leuke middag met onze improvisatieworkshops.

Een improvisatieworkshop is een leuke, ontspannende en vooral verrassende activiteit. In iedereen zit namelijk een toneelspeler.

In het improvisatietheater draait het om accepteren wat je medespelers neerzetten en ingaan op elkaars ideeën. Het is fantastisch om te ontdekken dat als je vertrouwt op je eigen en andermans creativiteit iedereen vol ideeën en humor blijkt te zitten. Als je goed naar elkaar kijkt, luistert en reageert op wat je ziet en hoort ontvouwt het verhaal zich vanzelf.

We bouwen de workshop rustig op met speelse en grappige improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar je met elkaar hard om zult lachen.

Ontdek je vrienden, familie, kennissen eens van een andere kant en zet elkaar eens lekker voor het blok. Niet denken maar doen en vooral plezier maken.

In een positieve sfeer sluiten we de workshop af en ben je klaar voor de rest van het programma of voor een terugblik op een geslaagd uitje. Onze workshops zijn workshops met pleziergarantie.

De workshops variëren in duur van minimaal 2 uur tot desgewenst een hele dag.

Theaterlink - Watervliet 93 - 2134 VV Hoofddorp - info@theaterlink.nl - 06-14350718 of 06-52537237 - KvK 34248844