Wie geven Theaterlink een gezicht?

Jacqueline Vergeer

Jacqueline heeft een uitgebreide ervaring op tal van gebieden. Zo is zij begonnen als docente Nederlands en geschiedenis in het middelbaar onderwijs. Zij voltooide een studie psycho- hypnotherapie. Ze is NLP-master en -practioner. Ze volgde de studie provocatieve therapie en leidt coaches en therapeuten daarin op. Zij heeft sinds 1993 haar eigen praktijk waarin zij zowel individuele cliënten als stellen begeleidt.

Daarnaast heeft Jacqueline ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij is 19 jaar lang directeur en mede-eigenaar geweest van Menerga Klimaattechnologie, een bedrijf op het gebied van verkoop en onderhoud van klimaatbeheersingsapparatuur.

Sinds 2002 heeft zij zich bekwaamd in improvisatietheater, zowel als speler en trainer. Haar passie voor theater en het kijken naar en begeleiden van mensen/groepen op het gebied van persoonlijke groei kwamen voor haar hierin samen.

Zij besloot afscheid te nemen van haar bedrijf en haar droom te volgen: mensen door middel van improvisatietheater te vermaken en te helpen uitgroeien tot wie ze zijn.

Jacqueline is een enorme motivator en weet mensen en groepen met haar positieve energie op warme en humorvolle wijze in beweging te krijgen.

Jacqueline: “mensen helpen zichzelf uit te pakken en getuige te zijn van dat proces is het mooiste wat er is.”

Gerfred Veldman

Gerfred is improvisator en organisator in hart en nieren. Na 2 jaar werkzaam te zijn geweest in Johannesburg, Zuid-Afrika werkt hij sinds 2000 in de farmaceutische industrie als probleemoplosser.

In 2001 heeft hij kennis gemaakt met improvisatietheater en het sindsdien nooit meer losgelaten. Na talloze workshops en trainingen, gegeven door bekende (inter)nationale improvisatie deskundigen, is Gerfred al geruime tijd zeer actief als docent en acteur. Maar ook mede organisator van diverse nationale improvisatie evenementen en actief lid op AIN (Applied Improv Network).

Daarnaast bezit Gerfred sinds 2006 het succesvolle improvisatie/theatersport bemiddelingsbureau Improlink.nl en tevens een evenementen/party organisatie genaamd X-Change Events. Gerfred bruist van de energie, zit barstensvol originaliteit en is bekend om zijn humor. Dit overbrengen op de mensen met wie hij samenwerkt is voor hem een doel op zich.

Gerfred: “in impro kan alles, en iedereen kan impro”

Netwerk

Verder maakt Theaterlink gebruik van een uitgebreid netwerk van acteurs en trainers met wie we regelmatig samenwerken. U kunt er dus zeker van zijn dat kwaliteit gewaarborgd is.

Theaterlink - Watervliet 93 - 2134 VV Hoofddorp - info@theaterlink.nl - 06-14350718 of 06-52537237 - KvK 34248844