Trainingsacteur

U wilt graag dat uw medewerkers zich bekwamen in bepaalde vaardigheden, of het nu verkoopvaardigheden, sociale vaardigheden zijn of omgaan met agressie is. Er werkt niets zo goed als een stukje praktijk om de theorie achter de vaardigheden kracht bij te zetten. Het is echter wel handig als die eerste stappen in de praktijk in een veilige omgeving gebeuren, onder toeziend oog van een coach die direct feedback kan geven en kan bijsturen.

Teneinde de praktijksituatie binnen die veilige omgeving te krijgen en momenten te creƫren voor die feedback kunt u gebruik maken onze trainingsacteurs.

Onze trainingsacteur kan zich inbeelden in elke rol die nodig is t.b.v. de aan te leren vaardigheden. Of het nu gaat om een moeilijk te overreden klant, een agressieve burger, een stille/drukke sollicitant of een goed gebekte gesprekspartner. De trainingsacteur geeft gestalte aan de gevraagde persoon en kan de trainee feedback geven op zijn manier van reageren en acteren.Een waardevolle aanvulling op trainingen.
Heeft u twijfels met betrekking tot rollenspel als de juiste methodiek voor uw medewerkers, dan kunt u ook kiezen voor regietheater.

Theaterlink - Watervliet 93 - 2134 VV Hoofddorp - info@theaterlink.nl - 06-14350718 of 06-52537237 - KvK 34248844