Plezier met Theaterlink

U zoekt een leuke en ontspannen activiteit waarmee uw medewerkers elkaar op een speelse en luchtige manier beter leren kennen, met elkaar kunnen lachen en waarbij een positieve sfeer wordt gecreëerd die op de werkvloer zal doorwerken.

En als daar stiekem nog wat leerzame elementen als samenwerken, accepteren, fouten durven maken, open staan voor de ander in worden meegenomen zou dat de meerwaarde van de activiteit alleen maar verhogen.

Wij bieden u een improvisatieworkshop, een leuke, ontspannende en vooral verrassende activiteit. In iedereen zit namelijk een toneelspeler.

In het improvisatietheater draait het om accepteren wat je medespelers neerzetten en ingaan op elkaars ideeën. Het is fantastisch om te ontdekken dat wanneer je vertrouwt op je eigen en andermans creativiteit, iedereen vol ideeën en humor blijkt te zitten. Als je goed naar elkaar kijkt, luistert en reageert op wat je ziet en hoort ontvouwt het verhaal zich vanzelf.

We bouwen de workshop rustig op met speelse en vermakelijke improvisatieoefeningen. Als de fantasie is gaan stromen gaan we scènes spelen waar iedereen met elkaar smakelijk om zal lachen.

Je zult ontdekken dat als je in het hier en nu bent en in contact met de ander, je niet meer denkt maar doet, het spelen als vanzelf gaat.

In een positieve sfeer sluiten we de workshop af en bent u klaar voor de rest van uw programma of voor een terugblik op een geslaagd uitje.

De workshops variëren in duur van minimaal 2 uur tot desgewenst een hele dag.

Onze workshops zijn workshops met pleziergarantie!

Theaterlink - Watervliet 93 - 2134 VV Hoofddorp - info@theaterlink.nl - 06-14350718 of 06-52537237 - KvK 34248844