Cursussen en trainingen

Teamontwikkeling in organisaties

Improvisatietheater is een effectieve methode om mensen op een speelse wijze vaardigheden aan te leren en te laten ontwikkelen waaraan binnen uw bedrijf of instelling groot belang wordt gehecht.

Te denken valt aan creatief denken, duidelijke keuzes leren maken, leren doorpakken, samenwerken, voortbouwen op ideeën van anderen, reageren op de ander in het moment.

Persoonlijke groeipunten komen als vanzelf naar boven bij het improviseren. Onze trainers zijn er op gericht deze groeipunten te herkennen, bloot te leggen en de deelnemers op speelse en veilige wijze tot persoonlijke ontwikkeling (binnen het team) te laten komen.

In het voortraject inventariseren we graag de behoeftes en wensen van uw organisatie en bieden een gepaste training aan.


Theatersport voor verenigingen

Wij leveren trainers theatersport/improvisatietheater voor verenigingen. Te boeken voor één les of voor een complete serie van lessen rondom een thema.
Voorbeeldthema’s: personages/typetjes, basisvaardigheden improvisatie, emotioneel chanteren, incasseren, diverse lange improvormen, kindervoorstellingen maken, status, keuzes maken etc.

Wij leveren ook complete cursussen voor beginners en gevorderden. Dit d.m.v. vrije inschrijving of voor culturele centra, instellingen en bedrijven.

Theaterlink - Watervliet 93 - 2134 VV Hoofddorp - info@theaterlink.nl - 06-14350718 of 06-52537237 - KvK 34248844