Bedrijfsquiz

In uw organisatie wordt door iedereen elke dag hard gewerkt om de beoogde resultaten te behalen. Dat is mooi en u bent er blij mee. U weet gemotiveerde, enthousiaste medewerkers op waarde te schatten en u waardeert ze van tijd tot tijd graag met een extraatje.

Dat kan middels een geldelijke beloning of een etentje, maar denkt u ook eens aan een stukje entertainment binnen uw bedrijf waarmee u af en toe de dagelijkse routine kunt onderbreken.

De mensen van Theaterlink komen graag bij uw organisatie bijvoorbeeld de lunchpauze opluisteren met een ludieke, vrolijke, hilarische quiz. Kort en verrassend weten wij uw mensen op een andere manier in beweging te krijgen en een energy boost te geven.

Uw medewerkers zullen het gegarandeerd met plezier ontvangen en u brengt hiermee dynamiek in de dag/week. Met hernieuwde energie zullen uw mensen ’s middags het werk hervatten en het arbeidsrendement schiet omhoog.

Maak van de lunch een echte break en geef uw bedrijf een oppepper.

Neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden. Na een kort intakegesprek waarin wij uw wensen en mogelijkheden inventariseren, doen wij u een passend voorstel.

Theaterlink - Watervliet 93 - 2134 VV Hoofddorp - info@theaterlink.nl - 06-14350718 of 06-52537237 - KvK 34248844